Uitpaulineskeuken

​​​​​​​​​Word fan van Uitpaulineskeuken! 

Als fan van Uitpaulineskeuken kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Pauline graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Hellofresh Blog Battle Uitpaulineskeuken visual
Hellofresh Blog Battle Uitpaulineskeuken visual

HelloFresh Blog Battle Pauline versus Sabine

Kook mee en help mij winnen van Sabine van OhMyFoodness!

HelloFresh heeft mij uitgedaagd om het op te nemen tegen Sabine in een heuse Blog Battle. Echter niet ik, maar jullie -mijn volgers- moeten gaan strijden voor mij tegen de volgers van OhMyFoodness! Meld je daarom nu aan als insider en help mij winnen samen met jou!

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

HelloFresh helpt ons om op een gemakkelijk manier, gezonde en lekkere maaltijden zelf thuis te koken. Het maakt niet uit of je al goed kunt koken of niet, zij maken elke week nieuwe recepten die je stap voor stap uitleggen wat je moet doen. De ingrediënten die je voor de recepten nodig hebt, leveren ze gepast bij jou aan huis.

Als insider ontvang je één week gratis de maaltijdbox van HelloFresh. Daarin zit ook een speciaal gerecht dat alle insiders moeten maken en wel zo lekker en mooi als mogelijk. De komende 7 weken strijden de insiders van meerdere bloggers tegen elkaar. Uiteindelijk zal er 1 winnaar beloond worden met een Kenwood keukenmachine.

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!