Uitpaulineskeuken

​​​​​​​​​Word fan van Uitpaulineskeuken! 

Als fan van Uitpaulineskeuken kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Pauline graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

LEEV visual
LEEV visual

LEEV #mijnLEEVstijl

Ik ben groot fan en wil dit graag met jullie delen. Leev OERRR producten zijn ontzettend lekker, maar daarnaast ook nog eerlijk, biologisch en zonder fratsen. Daar hou ik van! Dit is jouw kans om Leev te beLeeven. Ga samen met mij aan de slag en deel jouw #leevstijl op social media door heerlijke, gezonde recepten te maken met de producten. Inspireer mij & deel jouw recept, want jij bent Leev! #Leevnu
 
Naast dat jij deze fantastische producten mag testen kun je ook nog eens gave prijzen winnen; een heerlijk dagje spa of één jaar lang gratis ontbijt. Hoe tof is dat?! Ik ben nu al benieuwd naar jouw recepten!

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Geselecteerde fans krijgen bericht via e-mail waarin alle details van de uitdaging worden toegelicht. Als jij definitief meedoet krijg je jouw Leev Box vol Leev Oerrr producten thuisgestuurd om met de uitdaging te starten! De prijzen zullen uitgereikt worden aan deelnemers die de mooiste gerechten-post maken. De beoordeling zal via een panel plaatsvinden. Je strijd tegen deelnemers die zich hebben opgegeven bij mij en/of mijn collega foodie influencers!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!