Uitpaulineskeuken

​​​​​​​​​Word fan van Uitpaulineskeuken! 

Als fan van Uitpaulineskeuken kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Pauline graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Philips Airfryer 2016 visual
Philips Airfryer 2016 visual

Philips Philips Airfryer

De meeste mensen frituren af en toe graag thuis, maar herkennen de nadelen van een friteuse. Ongezond, nare vetluchtjes, lastig schoonmaken. Als insider ga je aan de slag met het testen van de Airfryer. Lees er hieronder alles over.

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

De Philips Airfryer is hiervoor de ideale oplossing! Hiermee frituur je veel gezonder, namelijk... met lucht! Frietjes bevatten hierdoor dan ook tot 80% minder vet* én… ze smaken overheerlijk! Bovendien is de Airfryer gemakkelijk schoon te maken, ook in de vaatwasser, en veroorzaakt geen vervelende geurtjes.
Als insider mag jij ervaren hoe ideaal de Airfryer is! Aan de hand van een aantal opdrachten, ervaar jij de mogelijkheden van de Airfryer en geef je jouw mening via social media met de hashtag #airfryerfans. Wil jij de Airfryer testen? Meld je dan aan!

*Verse frites uit de Airfryer vergeleken met verse frites bereid in een conventionele Philips-frituurpan

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!