Uitpaulineskeuken

​​​​​​​​​Word fan van Uitpaulineskeuken! 

Als fan van Uitpaulineskeuken kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Pauline graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Président Brie visual
Président Brie visual

Président Brie Sunday Bites

Borrelen is altijd gezellig. De zondag is een heerlijk moment om te borrelen met jouw lief, vrienden en/of familie. Zo sluit je het weekend goed af! Maak jouw borrel nu nog lekkerder en cheese up your sunday borrel met Président Brie! Pak nu je kans en maak samen met mij de borrelplank voor jouw heerlijke Sunday Bites borrelmoment!

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Geselecteerde fans krijgen bericht via email waarin alle details van de challenge worden toegelicht. Als jij definitief meedoet krijg je binnen enkele weken het Président Brie pakket thuisgestuurd om met de challenge te starten!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!