Uitpaulineskeuken

​​​​​​​​​Word fan van Uitpaulineskeuken! 

Als fan van Uitpaulineskeuken kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Pauline graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

TUC visual
TUC visual

TUC TOP your TUC

Je favoriete TUC, een lekkere topping & genieten maar! Als jij nu denkt "Hmmmm, lekker!" dan heb ik goed nieuws voor je! Jij kan nu namelijk meedoen met de TOP YOUR TUC challenge en maakt ook nog eens kans om de TUC TOPer van 2018 te worden. Voor de challenge ontvang je een TUC box. Je maakt vervolgens TOP YOUR TUC recepten die je openbaar deelt op jouw social media met de hashtag #TOPYOURTUC. Ik heb er zo veel zin in! Doe je mee?

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Geselecteerde fans krijgen bericht via email waarin alle details van de challenge worden toegelicht. Als jij definitief meedoet krijg je binnen enkele weken de TUC box thuisgestuurd om met de challenge te starten!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!