Uitpaulineskeuken

​​​​​​​​​Word fan van Uitpaulineskeuken! 

Als fan van Uitpaulineskeuken kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Pauline graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Zespri visual
Zespri visual

Zespri SunGold Kiwi’s

Versier jij ook graag je ontbijt met het heerlijkste fruit en hou jij van mooie ontbijt foto’s ? Yes! Dan zoeken wij jou! Wij gaan namelijk aan de slag met de heerlijke SunGold kiwi’s van Zespri om inspirerende ontbijtrecepten te bedenken. En als echte ontbijtliefhebber kun jij met mij meedoen!  Als onze insider ontvang je een aantal kleine opdrachten en deel je jouw ervaringen op Facebook en/of Instagram #SunGold. Als je de opdracht volledig hebt uitgevoerd ontvang je €7,50 cashback op vertoning van je aankoopbon én mijn laatste boek kado!! Meer informatie hierover ontvang je later per mail.

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Wil je samen met ons de uitdaging aan gaan om smaakmakende kiwi-recepten te bedenken en ze op de gevoelige plaat te zetten? Geef je dan op als onze insider en wie weet gaan wij binnenkort samen aan de slag met kiwi’s. Als onze insider ontvang je de opdrachten van de challenge per mail en deel je jouw ervaringen op Facebook en/of Instagram #SunGold. De insider met de gaafste foto’s en leukste social posts wint een mooie reischeque ter waarde van €200,-!

Ga jij de uitdaging aan?! #SunGold

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!